webshop

Munten Gerecycled Visnet

Het verhaal achter de Ocean Token

Wist je dat tegen 2050 onze zeeën en oceanen meer plastic zullen bevatten dan vis? Wij stimuleren vissers om hun afgedankte visnetten in havens te verzamelen.
Het afval wordt daar opgehaald en gerecycleerd tot een volwaardige nieuwe 'groenere' plastic.
Dankzij onze Ocean Tokens verminderen we de afvalberg, CO2-uitstoot en zwerfafval in zeeën en oceanen en zorgen we ervoor dat waardevolle grondstoffen niet verloren gaan.
Er zijn verschillende (vrijwilligers)organisaties die initiatief nemen om pollutie van zeeën en oceanen tegen te gaan.
Om hun engagement te steunen, zullen we gedurende 1 jaar 10% van de omzet van onze Ocean Tokens schenken aan Ecoduikers. Deze groep Belgische duikers haalt visnetten uit de Noordzee.

Ook overheden en regeringen wereldwijd werken aan oplossingen voor dit issue. Zo is in december 2015 de COP21 Climate Change Agreements in voege getreden op de Climate Conference in Parijs.195 landen werden het eens over een wereldwijd verdrag dat klimaatverandering moet afremmen. Dankzij onze samenwerking met het Deens bedrijf, dragen we hiertoe bij.

VOORDELEN:  verschillende maten beschikbaar, vermindering maritieme vervuiling, bescherming van het leven in de zee, maatschappelijk verantwoorde keuze, blikvanger op je evenement, duurzaam, stevig en herbruikbaar, reeds vanaf 1000 stuks af te nemen, standaardontwerpen beschikbaar.

Munten gerecycled visnet
Als voortrekker van duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen vonden we het hoog tijd om een actueel probleem aan te pakken, maritieme vervui
Lees meer
105,00
Product bekijken